Fotostudio Jacobson - sinds 1980

Piet & Andrea zijn in 1980 gestart met de overname van een dependance van Fotohandel Focus ( inmiddels Ringfoto Focus ) . Gericht op consument met fotografie voor de consument. Parallel daaraan technisch industrieele fotografie voor bedrijven en diverse organisaties. De jarenlange ervaring maakt dat je de klanten kan adviseren en daardoor tot een betere samenwerking komt.

Door de afwerking van foto’s en beeldmateriaal in eigen beheer te verwerken en daardoor onafhankelijk te zijn van leveranciers konden we leveringstijden garanderen. Later werden de werkzaamheden uitgebreidt met opplakken op fotopanelen , onlijsten en passe partouts.
Met de komst van de digitale fotografie veranderde er veel … daardoor werden ook de mogelijkheden uitgebreidt.

Piet  heeft naast zijn opleiding als vakfotograaf ook een technische opleiding werktuigbouwkunde genoten, daardoor vond ik het eenvoudig om o.a. te fotograferen in de technische sector zoals machinebouw , transport en productfotografie.  Ook veel aandacht voor de zakelijke (portret) fotografie

Andrea assistent / fotograaf  heeft met haar opleiding KAB een creatieve inbreng in ons werk. Daarnaast onderhoud zij het klenten contact en beheert zij de agenda.