Packshot for media

Webshop product fotografie, al dan niet in hun verpakking, ook wel packshot fotografie genoemd.
Packshot fotografie is infeite studio fotografie , echter met een witte achtergrond , waarbij het product vrijstaand wordt gefotografeerd.  Voor de packshotfotografie hebben we een speciale ruimte ingericht , waardoor we kunnen werken zonder startkosten.  De belichting en de opnamehoek  wordt vooraf besproken , als mede indien meerdere opnamen per item gewenst zijn.  Het is belangrijk dat het product zo realistisch mogelijk wordt weergegeven. Met een goede voorbereiding  weet de klant wat hij kan verwachten.

WEB toepassing
We leveren de bestanden vrijgezet op wit in JPG . Voor de website wordt meestal uitgegaan van een webformaat  (500x500pixels) en daarbij in Hires  om op detail te kunnen inzoomen of op het formaat dat de klant wenst te ontvangen.
Voor het toepassen van een bannerformaat van bijvoorbeeld 1920×780 pxs wordt hier bij de opname rekening mee gehouden, eventueel kan in de nabewerking met Photoshop aanpassingenworden gedaan.

Naast toepassing voor WEB vindt het ook toepassing voor catalogie en drukwerk. In dat geval worden de beelden  aangeleverd in Hires.

Zorg dat de aangeleverde producten schoon en onbeschadigd zijn. Wilt u het in de verpakking gefototografeerd hebben , zorg dan dat deze er netjes en onbeschadigd uit ziet. 

Vooraf  spreken we uw wensen door aan de hand van de producten.  
Uit meerdere item kunnen we in photoshop een collage maken, dit kan dus achteraf zodat samenstelling van worden aangepast.(zie voorbeeld

Opnamekosten
Basis opname prijs € 12,50
Extra opname zelfde item € 8,50
Opneame per toevoeging € 3,50
Korting 10% vanaf 5 items
korting 15 % vanaf 10 items
Korting 20% vanaf 25 items
Korting 25% vanaf 50 items

Packshots op locatie
Om verschillende redenen kan het handig zijn om de artikelen op locatie te fotograferen, vooral als het om grote aantallen gaat of de artikelen zo groot zijn dat het lastig is om ze te vervoeren. In dat geval geval komen we naar u toe. Met onze mobiele apparatuur bouwen we een studio op locatie.
Hierbij gaat de fotografie op uurbasis.

Levering via wetransfer.com in Webformaat en Hires.
Levertijd in overleg.

Heeft u vragen!
info@jacobson.nl
TEL. 070-365 77 33

Productfotografie

Het fotograferen van producten op een wijze dat deze “tot leven komt” en dus meer aanspreekt dan het eenvoudige informatieve packshot.
De product fotografie is een must voor succesvolle webshops ,  hiermee onderschrijd u zich van de doorsnee webshop en het maakt uw webshop zoveel aantrekkelijker  dat men de moeite neemt deze nader te onderzoeken, u heeft zogezegd de aandacht. 

Uw visie , ideeën en de philosophy er achter ;  uw heeft er zelf al ruim over nagedacht wat u wilt visualiseren.  Het is aan de fotograaf om uw ideeën tot leven te brengen. De fotograaf gaat met deze informatie aan het werk.  Tijdens dit proces stuurt de fotograaf een proefshot , na uw goedkeuring kunnen de overige opnamen in de zelfde lijn gefotografeerd worden.